STEEL DESIGN // FIRMA DE PROIECTARE


Steel Design este o firma de proiectare infiintata in anul 2004 ce a reusit in decurs de 14 ani sa proiecteze peste 450.000 mp de constructii.


Profesionalismul, atitudinea si gandirea pozitiva a echipei noastre ne-au propulsat in topul firmelor de proiectare, fiind implicati in realizarea unor proiecte importante. Scopul nostru este sa aducem valoare fiecarui proiect in parte si sa ne mentinem pozitia castigata prin seriozitatea, profesionalismul si flexibilitatea echipei noastre. Avand in vedere ca in activitatea noastra am dat satisfactie in peste 240 de investitii industriale, civile, tehnologice, agricole oferim si servicii de consultanta, optimizare, asistenta tehnica si proiectare generala.

Personalul Steel Design are o experienta relevanta legata de proiectarea si conformarea structurilor ce este completata si de numeroase stagii de pregatire in: SUA, Canada si Franta. Astfel am putut sa aprofundam diferite solutii tehnice specifice unor piete cu o mare experienta in proiectare hale metalice. Performantele echipei noastre sunt sustinute de utilizarea programelor de calcul si desen de ultima generatie. Trebuie accentuat faptul ca lucram in totalitate cu softuri achizitionate legal.


Consideram ca in momentul in care proiectezi prioritare sunt asigurarea rezistentei si stabilitatii constructiilor respectand legislatia in vigoare, dar suntem constienti ca un bun proiectant de structuri trebuie sa optimizeze in permanenta consumul de materiale care duce in final la costuri mai reduse de executie.

 


Cea mai mare realizare Steel Design este sudarea unei echipe tinere care lucreaza intr-un mediu armonios ce incurajeaza libertatea de creatie. Cu aceasta echipa am reusit sa dezvoltam relatii bune si de durata cu clientii nostrii ce revin constant cu noi investitii.