Proiectare

Proiectare

Proiectul unei constructii este o lucrare complexa ce rezulta din munca in echipa a mai multor specialisti. Produsul final este compus din mai multe proiecte elaborate de specializari diferite ca: structura, arhitectura, instalatii si sistematizare verticala.

este munca arhitectului ce exprima dorintele beneficiarului transpuse in spatiul destinat constructiei. Prin acesta se definesc dimensiunile in plan si in elevatie, compartimentarea interioara, aspectul exterior si interior, finisaje, tipuri de materiale. Proiectul de arhitectura tine cont si de regulile urbanistice, siguranta la incendiu si siguranta in exploatare.

este munca inginerului structurist ce stabileste dimensiunile si tipul elementelor(stalpi, grinzi, plansee, fundatii) ce sustin constructia. Prin acesta se defineste dimensionare si armarea elementelor de beton, dimensionarea si imbinarea elementelor de metal si tipul de fundatii necesar. Prin proiectare se urmareste asigurarea rezistentei si stabilitatii constructiei la toate actiunile (incarcarile) care apar pe toata durata de viata a cladirilor (inclusiv actiunile seismice).

este munca inginerului de instalatii ce stabileste tipul de echipamente, traseele conductelor, traseele tevilor, traseele electrice. Intreg proiectul se realizeaza in concordanta cu specializarile de mai sus si se urmareste asigurarea confortului termic si utilizarea spatiului in cele mai bune conditii.

este munca inginerului de drumuri ce stabileste accesul si exploatarea constructiei in cele mai bune conditii. Prin acesta se stabileste accesul auto si pietonal in incinta proprietatii si urmareste fluidizarea acestora pentru a face exploatarea acesteia cat mai facila.

Contact Icon
Proiectare | Proiectare constructii, proiectare hale metalice, proiecte constructii, studii de specialitate, asistenta tehnica, consultanta. - Înapoi Sus
Proiectare | Proiectare constructii, proiectare hale metalice, proiecte constructii, studii de specialitate, asistenta tehnica, consultanta.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/steel/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420