Consultanta si asistenta tehnica

Consultanta

este un serviciu, oferit de catre echipa noasta, ce incepe din fazele incipiente ale proiectului pana la receptia sa finala. Inca din faza alegerii amplasamentului si a achizitionarii acestuia suntem alaturi de beneficiar cu indrumare referitoare la legislatia in vigoare si daca pozitia si natura terenului sunt favorabile construirii.

Un pas important il reprezinta alegearea tipului de structura ce reflecta cerintele constructiei si a beneficiarului. Odata hotarata tema de proiectare urmeaza demersurile legale de obtinere a autorizarii constructiei lucru pe care il oferim in pachetul nostru de servicii. Odata cu predarea proiectului vom oferi si o documentatie pentru contractarea unei firme de executie moment in care indrumam beneficiarul sa faca alegerea cea mai buna.

Serviciile noastre de consultanta nu se opresc aici ele continuand si pe durata executiei unde se completeaza cu serviciile de asistenta tehnica.

Asistenta tehnica

In perioada de executie a unui proiect pot sa aparea diverse situatii (cazuri particulare) la care participantii la acest proces (constructor, beneficiar, etc) trebuie sa ia niste decizii sau sa adopte anumite solutii. Activitatea de proiectare presupune urmarirea si asistenta tehnica a lucrarilor pe santier.  Pentru buna realizare a proiectului, firma noastra ofera si acest serviciu de asistenta tehnica prin intermediul unei bune comunicari de orice fel (telefon, mail, etc), prezenta pe santier si analiza unor situatii diferite fata de cele existente in faza de proiectare.

Procesul de proiectare

este un act de creatie si pentru a minimiza fenomenele negative care se pot strecura intre solutiile ingineresti date de proiectanti si aplicarea acestora pe teren, trebuie sa existe o buna colaborare si corelare intre participantii la procesul de constructie.

Contact Icon
Consultanta si asistenta tehnica | Proiectare constructii, proiectare hale metalice, proiecte constructii, studii de specialitate, asistenta tehnica, consultanta. - Înapoi Sus
Consultanta si asistenta tehnica | Proiectare constructii, proiectare hale metalice, proiecte constructii, studii de specialitate, asistenta tehnica, consultanta.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/steel/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420